Kdo smo

Smo podjetje, ki se že od leta 2007 uspešno ukvarja s pravnim svetovanjem in nepremičninskim posredovanjem. Poleg posredništva se družba ukvarja z oddajo in prodajo lastnih nepremičnin, nepremičninskimi investicijami ter pravnimi in svetovalnimi posli na področju nepremičnin.

Podjetje vodi Špela Bavec Žumer, ki je univerzitetna diplomirana pravnica z opravljenim pravosodnim izpitom, ki opravlja pravno svetovanje na navedenih področjih že preko 15 let. Delovne izkušnje je poleg samostojnega svetovanja ter dela v odvetniški pisarni pridobivala tudi v velikih gospodarskih sistemih, tako na splošnem pravnem področju kot področju investicijskega inženiringa. Licenco nepremičninske posrednice je opravila leta 2005 in je vpisana v imenik nepremičninskih posrednikov.

Anja Kranjc
je diplomirana pravnica (UN), trenutno pa je vpisana na magistrski študij prava. V podjetju opravlja pravno svetovanje, pregleduje nepremičninsko-pravno dokumentacijo ter opravlja delo poslovne asistentke in organizira delo s strankami. Na področju pravnega svetovanja in pregledovanja pravne dokumentacije je pridobivala izkušnje že tekom študija v okviru prostovoljnega svetovanja v Pravni svetovalnici LGBT, sodelovanja na Pitamičevem tekmovanju prava ter s študentskim delom na področju pregledovanja delovno-pravne dokumentacije.
Logo footer

www.anepremicnine.com
Afirmacija d.o.o.
Planina 3, 4000 Kranj
+386 (0) 59 055 650
+386 (0) 59 055 651
anepremicnine@t-2.si

   Uradne ure

Pon, tor, čet:

8 - 16 h
Sreda: 8 - 17 h
Petek: 8 - 13 h
Ogledi: Po dogovoru
Nazaj na vrh