Kdo smo

Smo nepremičninska agencija, ki razume vaša pričakovanja in delovanje trga nepremičnin. Družba Afirmacija d.o.o. se je z blagovno znamko Anepremičnine že od leta 2007 uspešno ukvarjala s pravnim svetovanjem in nepremičninskim posredovanjem. V letu 2022 smo ustanovili samostojno družbo Anepremičnine d.o.o., ki nadaljuje dejavnost nepremičninskega posredovanja, družba Afirmacija d.o.o. pa nadaljuje dejavnost oddaje in prodaje lastnih nepremičnin, nepremičninskih investicij ter pravnih in svetovalnih poslov na področju nepremičnin.

Podjetje vodi Špela Žumer, univerzitetna diplomirana pravnica z opravljenim pravosodnim izpitom, ki opravlja pravno svetovanje na navedenih področjih že preko 25 let. Delovne izkušnje je poleg samostojnega svetovanja ter dela v odvetniški pisarni pridobivala tudi v velikih gospodarskih sistemih, tako na splošnem pravnem področju kot področju investicijskega inženiringa. Licenco nepremičninske posrednice je opravila leta 2005 in je vpisana v imenik nepremičninskih posrednikov.

Naša nepremičninska agencija se posveča zagotavljanju celostne storitve vsaki posamezni stranki, ki jo vodimo skozi proces prodaje ali nakupa nepremičnin in ji stojimo ob strani na vsakem koraku. Ponujamo široko ponudbo nepremičnin, od nepremičnin za stanovanjsko bivanje do vikendov, luksuznih nepremičnin ter poslovnih prostorov in investicijskih nepremičnin.

Poštenost, odkritost in poznavanje zakonodaje so temelji sodobnega poslovanja. Svojo odgovornost nepremičninskega posredovanja in poslovanja imamo zavarovano pri največji zavarovalnici v Sloveniji.
Logo footer

www.anepremicnine.com
ANEPREMIČNINE d.o.o.
Planina 3, 4000 Kranj
+386 (0) 40 420 044
+386 (0) 59 055 651
anepremicnine@t-2.si

   Uradne ure

Pon, tor, čet:

8 - 16 h
Sreda: 8 - 17 h
Petek: 8 - 13 h
Ogledi: Po dogovoru
Nazaj na vrh